Μουσικά

ΒΑΡΙΆ ΒΑΛΊΤΣΑ

ΒΑΡΙΆ ΒΑΛΊΤΣΑ

Χρηματοδότηση Συναυλία αλληλεγγύης του ΠΕΙΡΑΙΆ στη ροή 30 Αύγουστος 2017, σε ώρες 20 το Βεάκειο Θέατρο
ζωντανή μετάδοση χάρη στην www.spectago.com
Το Αλληλεγγύη Πειραιά είναι μια κοινωνική δομή εντελώς αυτοδιαχειριζόμενη και αυτο-, με την 173 ενεργούς εθελοντές που προσφέρει για πέντε χρόνια σημείο αναφοράς για τον πληθυσμό που επλήγησαν από την κρίση, με δραστηριότητες που κυμαίνονται από τρόφιμα και ρούχα για διανομή τροφίμων και τα δωρεάν πρότυπα για τους μαθητές και τις πρωτοβουλίες της άλλης οικονομίας.
Η αλληλεγγύη Πειραιά έχει παίξει και σημαντικό ρόλο στην επανεγκατάσταση των προσφύγων στα ελληνικά νησιά, Αποστολή τόνους ενδυμάτων, και την οργάνωση της υποδοχής τους στο λιμάνι του Πειραιά.
Να διατηρήσει ζωντανή την αλληλεγγύη Πειραιά είναι τοποθετημένα 30 Αύγουστος μια συναυλία για να αντλήσει κεφάλαια για να κρατήσει αυτή την πραγματικότητα αυτοδιαχειριζόμενη. Για πρώτη φορά κάποιος θα είναι σε θέση να διατηρήσουν το fundraiser αγοράζοντας ένα εισιτήριο για να δείτε τη ροή της συναυλίας απλά συνδέστε στη https://www.viva.gr/tickets/music/live-streaming/varia-valitsa/ για να κλείσετε τη συναυλία ροής και στη διεύθυνση http://bit.ly/2vtsEBmper να ακολουθήσει η συναυλία από το σπίτι.
Πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες (Δημήτρης Kotoghiannis, Θεοδοσία Στίγκα, Γιώργος Λίζος, Αντώνης ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗΣ, Γιώργος Κοκκινάκης, ΠΑΥΛΟΣ Paframidis, Κώστας Matsigos, Θοδωρής Λίζος, Pliabas ΛΑΖΑΡΟΣ) θα παρουσιάσουν τραγούδια από δύο συνθέτες, Παπάζογλου Νίκος και Μανώλης Ρασούλης, που έχουν σημανθεί με τους λαϊκή μουσική και επαναστάτης τη συνείδηση εκατομμυρίων Ελλήνων από το τέλος της δικτατορίας μέχρι σήμερα, τραγούδια που έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην ελληνική πολιτιστική συνείδηση και στις καρδιές μας. Μια αξέχαστη βραδιά του αγώνα, αλληλεγγύη και μουσική.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΕΤΕ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ:
Ανοίξτε την τοποθεσία
https://www.viva.gr/tic. ../music/live-streaming/varia-valitsa/
ενδεχομένως από τον υπολογιστή προκειμένου να καταστεί δυνατή η μετάφραση της σελίδας.
(Για παράδειγμα, με το Chrome, στη γραμμή διευθύνσεων, στην επάνω δεξιά, Κάντε κλικ στο εικονίδιο του εκτυπωτή στο πλάι του star)
Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί ορθογώνιο που φέρει την επιγραφή “ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ 10 €”.
Ανοίγει ένα αναδυόμενο παράθυρο με τίτλο “Επιλογή εισιτήριο”: Εισαγάγετε τον αριθμό των εισιτηρίων και να επιβεβαιώσετε κάντε κλικ στο κουμπί η γραπτή ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ” σε πράσινο φόντο.
Στην επόμενη σελίδα, ότι θα πρέπει να μεταφραστεί ήδη, Εισάγετε τα απαιτούμενα δεδομένα:
– Το email σας στο “Στοιχεία του εισιτηρίου”.
– Όνομα, Επώνυμο, Διεθνής κωδικός κλήσης (Αν δεν έχει βγει αυτόματα, Επιλέξτε την Ιταλία 39 από το drop-down μενού) Αριθμό κινητού τηλεφώνου και email και πάλι “Στοιχεία επικοινωνίας”.
Κάντε κλικ στο κράτηση ολοκλήρωση σε πράσινο φόντο.
Στην επόμενη σελίδα, μπορείτε να κάνετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Και’ η τρίτη επιλογή στην κάτω δεξιά. (Η περιοχή είναι προστατευόμενη, Προφανώς)
Ζωντανά: http://www.solidaritypeiraias.gr/Live/

Leave a Comment